مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه

با سلام
در شکایت کیفری ضرب وجرح عمدی
آیا شاکی میتواند هزینه های دادرسی و وکیل و... را از کسی که محکوم به پرداخت دیه شده بگیرد؟
البته شکایت متقابل بوده که یکی محکوم به پرداخت دیه شده دیگری تبریه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت صدور حکم قطعی
به محکومیت متهم ، شاکی میتواند دادخواست مطالبه
هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و سایر خسارات را اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در دادخواست یا شکواییه امده باشد . حکم داده شود قابل دریافت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند دادخواست بدهد.
توجه داشته باشید حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است که به نظر ارزش طرح دعوی ندارد.

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

بله میتونه طبق تعرفه حق الوکاله تعیین میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام محکوم علیه باید هزینه‌های طرف مقابل را بر اساس تعرفه پرداخت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله هرینه دادرسی و حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تمامی هزینه های دادرسی قابل وصول است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله طبق تعرفه قابل مطالبه می باشد