مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

درود بر شما. بنده سال 98 در صحبت با کابینت سازی انجام کار را به او سپردم و قراردادی دست نویس بین او و همسرم نوشته شد. کار با بدعهدی بسیار تمام شد و ناقص. تامین دلیل کردم و کارشناسان جریمه نوشته برای ایشان اما هیچ خبری از ابلاغ نشد. پیگیری کردم در سامانه درج شده که پرونده مختومه شد!؟ یعنی چی؟ مگه داریم؟ میشه چنین چیزی انجام بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
در پرونده تامین دلیل فقط خسارت تعیین می شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه و پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما تامین دلیل کرده اید و کارشناس رسمی دادگستری نظر خود
را اعلام کرده است شما می بایست دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید