مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام. پدر من ضامن دایم شدند دایم به اداره آب و فاضلاب بدهکاره پدرم فیش حقوقی گذاشتند تا دایم زندان نره حالا دایم به تعهداتش عمل نکرده حساب پدرم و حساب دایم بسته شده ما چکار باید بکنیم پدرم خرجی هم نداره و اینکه اداره آب از حساب پدرم برداشت میکنه یا حساب دایم ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پدرتان اطلاعات مالی دایی را در اختیار انها قرار دهد و اگر مالی دارد معرفی کند ، دیگر اموال پدر شما توقیف نخواهد شد. در غیر این صورت مسیولیت هر دو نفر انها تضامنی و یکسان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، ضامن ،
مسئولیت پرداخت خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دایی شما به تعهدات خود عمل کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چون ضامن شدند باید پرداخت نمایند 1/4باید مسدود گردد یا اگر حساب یارانه است درخواست رفع دهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورت عدم پرداخت بدهی توسط مضمون عنه ، ضامن ملزم به پرداخت ان می باشد یا باید دین توسط دایی شما پرداخت شود و یا اینکه شخص دیگری ضمانت را قبول کند تا از پدر شما رفع ضمان انجام شود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام طبق ضمانت نامه ای که امضا کردند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اداره آب به هر کدام بخواهد میتواند رجوع کند و در شما اگر میخواهد حسابش باز شود باید معوقات را بپردازد و بعد آنها را دایی مطالبه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پدر شما می بایست مبالغ را بپردازد و بعد از دایی شما مطالبه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ضمانت همین است بعد از تسویه بدهی می تواند به طرفیت دایی شما دادخواست مطاابه وجه دهد.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ضامن مسئول پرداخت هستند ، باید بدهی اداره اب را پرداخت کنید و سپس از دایی خود مطالبه کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ضمانت همین است. ولی آن اداره باید 1/4 حقوق را بردارد. ابتدا به اداره مراجعه کنید و درخواست آزادی مازاد 1/4 را بخواهید. اگر توجه نکردند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طلبکار تا وصول کامل طلب خود از حساب هر دو نفر می تواند برداشت نماید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در صورت عدم پرداخت بدهی توسط مضمون عنه ، ضامن ملزم به پرداخت ان می باشد یا باید دین توسط دایی شما پرداخت شود .
چون ضامن شدند باید پرداخت نمایند 1/4باید مسدود گردد و طلبکار تا وصول کامل طلب خود از حساب هر دو نفر می تواند برداشت نماید .