مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام
در سال 73 شخصی به شهرداری مراجعه و جهت نصب کیوسک مبلغی را به حساب شهرداری واریز میکند و متاسفانه قرارداد با عنوان سرقفلی نوشته میشود تا سال 83 همین روند پیش میرود و در سال 83 عنوان قرارداد اجاره محل نصب کیوسک (معبر عمومی) میشود ودر یکی از بندها اشاره میشود مبلغ واریزی در سال 83 جهت نصب کیوسک بوده است و به امضای طرفین میرسد و تا کنون ادامه داشته شهرداری قصد تخلیه ملک را مینماید و در حال حاضر دعوی مطالبه سرقفلی را نموده آیا بنظر شما با تو قابلیت این دفاع را دارد که محل نصب کیوسک معبر عمومی است و قابلیت تجاری شدن نداشته و با توجه به اینکه در سال 83 موضوع قرارداد اجاره محل نصب کیوسک شده در خصوص پرونده دفاع کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناس دارد .تقاضای قرار کارشناس و یا معاینه محل دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در صورتی که قرار داد به صورت اجاره سرقفلی باشد
برای صدور حکم تخلیه ، شهرداری باید قیمت سرقفلی محل را طبق قیمت
روز کارشناسی پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای کسب و پیشه و سرقفلی بر اساس قانون 56 کنید تا دادگاه بررسی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با جلب نظر کارشناس مطالبه سرقفلی یخ جهت تخلیه نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق مسئله مستلزم بررسی مدارک مربوطه و جزئیات امر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای صدور حکم تخلیه ، شهرداری باید قیمت سرقفلی محل را طبق قیمت روز پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شهرداری باید قیمت سرقفلی را مطابق نظر کارشناس بپردازد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده و اسناد و مدارک مربوطه دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر عنوان سرقفلی باشد شهرداری باید حق سرقفلی یا کسب و پیشه پرداخت کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

برای صدور حکم تخلیه
شهرداری باید قیمت سرقفلی محل را
طبق قیمت روز پرداخت کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اصولا کیوسک عمومی فاقد حق کسب وپیشه وتجارت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قراردادها را باید ارسال کنید تا بررسی شوند و پاسخ مناسب به شما ارائه گردد