مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قاضی از خوانده پرونده

سلام
همسر سابقم اعسار داد در جلسه بدلیل
حمایت بیش از حد قاضی از ایشان گفتم: «شما طرفداری میکنید» بعد از 42روز قاضی از بنده در شعبه دادیاری
به جرم افترا شکایت کرد آیا چنین چیزی میکنه؟ متشکرم از عوامل دادراه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی دقیقتر . شرایط وقوع بزه دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق از خود دفاع نمایید و
و می توانید انکار نمایید یا اعلام نمایید که هدف و منظور شما ، بیان دیگری
بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کرده باشد می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
با یک وکیل مشورت نمایید
وکیل دادگستری اختیار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند شکایت کند ولی شما سعی کنید انکار کنید و بیان کند منظور واقعی شما چنین چیزی نبوده

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

به شعبه مراجعه بفرمایید و نسبت به جرم مربوطه دفاع نمایید که اظهارات شما به منظور افترا نبوده صرفا به دفاع حق خود بدون توهین و تهدید پرداخته اید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
شما هم مي توانيد در صورت شكايت در دادسراي انتظامي قضات طرح شكواييه فرماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست در اینجا بتوانید به خوبی از خود دفاع نماید سایر موضوعات نیاز به بررسی بیشتر دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله خب،می توانید دفاع کنیدکه جرمی را به ایشان نسبت ندادید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا در صورت عدم سوء نیت و تظلم خواهی چنین مطالبی را نموده اید موضوع خارج از افترا خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید انکار کنید و یا بفرمایید منظور دیگری داشته اید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می‌شود. اما شما از خود دفاع کنید که سو ء نیت و سبق لسان نداشتید در جلسه دادگاه دچار فشار روحی و روانی شده بودید و عذرخواهی کنید

یک وکیل

اگر صرفا گفتید طرفداری میکنید که جرم خاصی نیست و عنوان کنید منظورم این بود طرف آقایان را میگیرید و منظور دیگری نداشتم

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

حرف شما در صورتی که نتوانید اثبات کنید جرم افتراست و به جریمه نقدی محکوم می شوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

انکار کنید و بیان کند منظور واقعی شما
چنین چیزی نبوده و با تنظیم لایحه ای فنی و علمی دفاعیه
از خود دفاع نمایید و
ضمن انکار اثبات نمایید که منظور شما ، افتراء نبوده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نسبت دادن جرم به دیگری عنوان افترا دارد جمله ایی که فرمودید جرم نیست