مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش مواد مخدر

سلام عرض ادب و احترام
نزدیک به 2سال پیش فهمیدم که همسرم چندتا تیکه از وسایل منزل را فروخته فقط کارتونشو گذاشته بود ظاهر منم میرفتم سره کار ساعت10شب میومدم و خدایش خسته میشدم
خلاصه فهمیدم بعد بهش گفتم زیر بار نرفت بهونه های مختلف 2تا پسر دارم یکی13ساله دومی تقریبا3ساله
بعدش پسرم با کلی ترس گفت بابا وسائلهای مامان میفروخته از مردم پول می گرفته بعدش اعصبانی شدم زدمش اونم فرار کرد از خونه رفت نزدیک به 4ماه خبر نداشتم تا یکی از داداشش اومد گفت بردیم کمپ معتاد شیشه شده بود خلاصه بعدچندماه اومد و یک ماه وایستاد باز غیبش زد رفت دوباره بعد6ماه اومد در ضمن پسر دومیم اون موقع نزدیک10ماه بود شیرخواره با یه بدبختی دوتا بچه بیکار مستاجر شیر میخواست ساکت نمیشد
بهش گفتم کجا بودی تا الان برو همونجا زدمش ولی وایستاد گفتم واقعا این سریع برگشته
بعد4روز نزدیک 11صبح بود بیدار شدم دیدم نیست دوباره رفته بود
بعد چندساعت مآموره مواد مخدر ریختن تو خونه رفتن از تو یخچال مواد در آوردن 30گرم شیشه بدونم زندان خانوادم بعده چندروز سند گذاشتن اومدم بیرون رفتیم پیشه دادیار حرفهارو قبول نداشت گشتم دوباره تا پیداش کردم گفتم چرا اینکارو کردی فکره بچه هاتو نکردی الان باید چه خاکی بریزم تو سرم راضی شد گردن بگیره ولی تو زندان هواشو داشته باشم رفتیم دادگاه دادیار قبول نمیکنه بعد الان رای دادگاه اومده 14سال زندان 70میلیون جریمه 300ضربه شلاق به خاطره اینکه متاهلم بچه دارم آورده نصفش کرده
الان حالت روحی مناسبی ندارم تورو خدا بگین چکار کنم برم زندان بچه هامو میدن بهزیستی کسی بزرگ نمیکنه یه راهی بگین 10 روز بیشتر مهلت نمونده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی نشده است
تجدیدنظرخواهی نمایید