مشاوره حقوقی رایگان - انتشار اكاذيب از طريق رايانه و تهديد و هتك حيثيت يا اضرار به ديگري از طريق انتشار صوت يا تصوير يا فی

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1401/05/02 ساعت 08:46 می باشد
رمز وارد شده مربوط به ---------- می باشد
1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1401/05/25 می باشد
2-پرونده کلاسه ........ ردیف فرعی 1 شماره بایگانی........ با علت طرح تحقيقات مقدماتي و موضوع اتهامات انتشار اكاذيب از طريق رايانه و تهديد و هتك حيثيت يا اضرار به ديگري از طريق انتشار صوت يا تصوير يا فيلم خصوصي يا خانوادگي يا اسرار وي بدون رضايت از طريق سيستم رايانه‌اي به شعبه 3 بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 31 (جرايم رسانه و رايانه) تهران ارجاع و در تاریخ 1401/05/01 ثبت گردید
3-ابلاغیه شماره ..........مورخ 1401/05/02 مربوط به ------------- در تاریخ 1401/05/02 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
4-در تاریخ 1401/05/02 وقت نظارت برای تاریخ 1401/05/25 تعیین گردید

سلام من یک فیلمبردار متاهل هستم که تازه از شهرستان حدود چند ماهی بود ساکن حومه تهران شده بودم از توی برنامه درج آگهی یک میکاپ کار که تازه کار هم بودند و جویای یک عکاس و فیلمبردار برای همکاری بصورت رایگان بودند و بنده هم قبول کردم در صورت تبلیغات و گرفتن مشتری باهم همکاری داشته باشیم | من بعد از 4تا مشتری رایگان برای ایشان و بی برنامگی و توقعات نابجا برای تعداد کارهای بیشتر و تبلیغات نکردند کارها گفتم شرایط همکاری رو دیگه ندارم | ایشان با سالنداری که همکاری میکردند به مشکل خوردند و با من تماس گرفتند که تو هم حق نداری با ایشان همکاری کنی چون من شمارو معرفی کردم و یا هزینه زیاد بهشون بگو چون پول دار هستند | بنده هم گفتم دلیلی نیست من با ایشان همکاری نکنم و من برای شما 4تا کار بصورت رایگان انجام دادم و شما هم تبلیغات نکردید و باید هزینه من هم بدهید | ایشان که میدیدند ما در فضای مجازی در حال ترقی کردن هستیم و کارها با کیفیت در حال تبلیغات میباشد با مدل هایی که قبلا هماهنگ کرده بودند رفتند از بنده شکایت کردند منباب انتشار فیلم و عکس بدون رضایت و تهدید و هتک حیثت منباب اینکه من میخواستم ابروی کاری ایشان را ببرم و یک فیلم قبل و بعد را تبلیغات کردم

در صورتیکه بنده تخصصم و ایده ای که داشتم این بود که توانایی این رو دارم که بعد از میکاپ یک ویدیو رو با رتوش و ایرادیابی بهتر نشان دهم و ایشان بخاطر اینکه من قبلا گفته بودم که اگر هزینه یا پخش تبلیغات رو انجام ندهند این فایل ها رو تبلیغات میکنم خودم از بنده شکایت کردند

و مادر ایشان منباب اینکه بستگانش همه وکیل هستند و راه هایی قانونی را بلدند به بنده ویس دادن که کاری میکنم به پای دخترم بیفتی و التماسش کنی بچه شهرستانی شما اومدی برای یک تهرانی ...

از این رو که ایشان با سالن هم مشکل دار هستند امکان اینکه بخوان بگن یک مرد توی سالن ایشان بوده هم هست ولی واقعیت اینه خود ایشان روز اول نگفتند شرایط این کار به این صورت هست و بنده اولین تجربه در این زمنیه رو داشتم ولی سطح و لول کاریم جز بهترین ها در این زمینه شد طی نمونه کارهایی که انجام شد

بنده توی 2تا پیج که مربوط به معرفی سالن ها بود و پیج خودم ویدیو هارو تبلیغات میکردم و اسمی از این خانوم هم توی تبلیغات که به پیج ها دادم نبوده

در ضمن ویس های این خانوم رو دارم که قرار بود ما ویدیو پخش کنیم برای تبلیغات دو طرف بشه و فیلم های پشت صحنه از مدل ها دارم که نشان میدهد مشکلی با پخش نداشته اند

میخواستم بدونم بند باید از الان این دفاعیه رو ارسال کنم یا منتظر باشم تا تاریخ نظارت که 25/5 میباشد؟ چون بنده روستا هستم و بخاطر همین موضوع از تهران اومدم شهرستان چون حوصله این همه بیمعرفتی از ادمهارو نداشتم | من رایگان کارشون رو انجام دادم با اون همه اصطحلاک تجهیزات و ترافیکی که میرفتم و میومدم و اخرش بجای اینکه سودی باشه ضررش شده شاکی شدن یک دختر تهرانی زیرک که حتی با رفتارشون باعث برهم زدن ارامش خانوادگیم شدند.

پاسخ ها :

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام در جلسه دفاع سعي كنيد اتهامات را انكار كنيد و به قراردادي كه في مابين خودتون بوده استناد كنيد
در صورت نياز وكيل بگيريد و در صورت راي گرفتن ميتوانيد تمامي خسارات دادرسي من جمله هزينه وكيل را از ايشان دريافت كنيد