مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام. من خارج از ایران کار میکنم امسال حدود هشت ماه موندم چند ماهی بود همسرم سرد شده بود پیگیرش کردم اینستاش و رمزش داشتم باز کردم دیدم با یک اقایی در ارتباط هست و تمام پیاماشونم هست عکسایی که باهم گرفتند بیرون رفتند خونه هم دیگه رفتن از لحظه ب لحظه باهم بودنشون قراراشون اسکرین گرفتم فیلم هم گرفتم از پیامهاشون حتی از این رابطه زن داییش و یکی از دوستان صمیمیش خبر داره که با یک نفر اشنا شده و ...اونام گفتند ک فقط نذار شوهرت بفهمه و کمکش کردن تا بتونه توی قرارها باهم باشن
از پیام های اونا هم اسکرین گرفتم
تا چند روز دیگه میخوام برم ایران ایا با این مدارکی که دارم عکسایی هم که کنار هم بودن سلفی گرفتن و دست همو گرفتن و همو بغل کردن هم هست میتونم شکایت کنم و پرینت تلفنی پیام و وات ساپم بگیرم اضافه کنم به پروندشون سیم کارت خانمم بنام من بوده ولی یک سالی هست زده بنام خودش
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همه موارد مطروحه در قالب اسلام و قانون رسيدگي خواهدشد