مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

باسلام و خسته نباشید
حدود 2 هفته پیش من و دونفر از دوستانم سوار ماشین در حال حرکت بودیم گشت پلیس خودروی مارو متوقف کرد پس از بازرسی از خودرو یک شیشه 2 لیتری مشروب دست ساز از صندوق عقب ماشین کشف کردن و مارو به پاسگاه منتقل کردن یکی از دوستان که ماشین مال اون بود و البته اونم از فامیلش جهت مسافرکشی بصورت امانت گرفته بود البته معلول از ناحیه پا هم هست عنوان کرد که من مسافرکشم و ممکنه مسافر در خودروی من جا گذاشته و بدلیل معلولیت نمی توانم صندوق خودرو را چک کنم زمان پیاده شدن مسافر مسئولیت را به گردن گرفت و ما با توجه به اینکه هیچکدام شرب خمر نداشتیم رفع اتهام شدیم و آزاد و فردای آنروز خود دوستم هم با قرار جواز کسب آزاد شد
بعد از ارسال مشروبات به آزمایشگاه و دریافت نتیجه توسط دادگاه دوباره برای دوستم احضاریه جهت دفاع آخر ابلاغ شد و بعد براش پیام اومد که پرونده به دادگاه کیفری منتقل گردیده
حالا پیغام اومده براش از دادگاه کیفری و داخل متن احضاریه نوشته حضور شخص ذی سمت و مرتبطین جهت رسیدگی به شکایت جهت نگهداری مشروبات الکلی
حالا سوال من اینه آیا منظورش حضور مابقی افراد هم هست چون پاسگاه اون شب بقیه رو آزاد کرد و گفت شماها میتونین برین ؟
و حکم دوستم با توجه به معلولیت و عدم سابقه و عدم شرب خمر و همچنین با توجه به اعلامش که مال من نیست و فقط مسافر تو ماشین من گذاشته چیست ؟

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
اگر نیاز به حضور شما باشه براتون احضاریه میاد بنابراین اگر برای خودتون احضاریه ای نیامده نیازی به مراجعه شما نیست.