مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون روانپزشکی قانونی

با سلام. من در دوره عقد هستم پس از حدود 3 سال از عقد به دلیل مشکلات روانی و شخصیتی و جنسی شوهرم دادخواست طلاق دادم که دادگاه شوهرم را برای معاینات روانشناسی و جنسی به پزشکی قانونی معرفی کردند. بعد گذشت 2 ماه از دستور دادگاه ، بدون اینکه نظر اولیه پزشک را به من ابلاغ کنند به من گفتند که باید هزینه کمیسیون پزشکی را پرداخت کنم. آیا باید اول نظر به ما یا دادگاه ابلاغ میشد و بعد پرونده به کمیسیون ارجاع داده میشد؟ روند قانونی به چه صورت هست؟ و در جلسه کمیسیون آیا باید وکیل هم باشند؟ چه مدارکی باید ببرم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید نظر پزشکی قانونی به شما ابلاغ شود در صورت اعتراض به کمیسیون پزشکی ارجاع داده میشود خیر حضور وکیل در کمیسیون لازم نیست فقط با پرداخت هزینه اعتراض خود را مینویسید تا در کمیسیون پزشکی بررسی گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا هزینه کمیسیون را پرداخت نمایید