مشاوره حقوقی رایگان - مهلت رسیدگی به تجدیدنظر

باسلام بنده در سال 96 دادخواستی بهمراه مدارک مستند مبنی بر فعالیت تمام وقت خودم در یک ارگان نظامی را به دیوان تقدیم نمودم بعد از دو سال در 98.2.23 حکم صادر شد چون بنده از 91.5.21 که با عضویت تمام وقت فعالیت نموده بودم نه تنها ریالی دریافت نکرده ام بلکه بیمه هم نشده ام درخواست اول خودم در دادخواست استخدام بصورت رسمی و درخواست دومم پرداخت تمامی حق و حقوق و بیمه بود به درخواست اولم رد شکایت و به درخواست دومم ورود به شکایت صادر شد در 98.2.23 در سامانه نوشته شده بود که ابلاغ برای من و آن ارگان ارسال شده است و مهلت تجدید نظر هم بیست روز پس از ابلاغ بود. در 98.3.27 در سامانه نگاه کردم دیدم ردیف فرعی 2 برای پرونده ام باز شده و نوشته شده پرونده با علت تجدیدنظرخواهی در حال بررسی است. خواستم بپرسم چه مدت طول میکشه تا رای مشخص بشه و همچنین من چه اقدامی باید کنم. خواهشمندم جواب را کامل مرقون بفرمایید تا از بلاتکلیفی دربیایم. ممنون از لطف همه شما

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. پس از تبادل لوایح پرونده به تجدید نظر ارسال میشود و با تعیین وقت نظارت به پرونده شما رسیدگی می شود و زمان دقیق ان بستگی به وقت شعبه دارد که عمدتا سه ماه را می شود پیش بینی کرد.