مشاوره حقوقی رایگان - ارثه پدری

سلام من 33 سال پیش زمین خریدم و خانه ساختم اما سند را به نام پدرم زدم و خرج ایشان را دادم و 3 خواهر و 2 برادر هستیم و همه را به خانه بخت فرستادم ولی الان فقط برادرم تقاضای ارث کرده ایا برای اثبات اینکه زمین را خریدم و ساختم راهی هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام میتونید به شهادت بقیه خواهران و برادرانتون استناد کنید

پرسشگر :

با سلام الان برادرم تقاضای کرایه کرده اون هم له مدت 30 سال در حالی که پدرم 10 سال است فوت کرده و من و دو خواهر مجردم در خانه زندگی میکردیم که هنوز یک خواهر مجرد دیگه دارم در خانه
ایا قانون کرایه منزل پدری در زمانی که پدر در قید حیات بوده را حساب میکنه؟ یافقط بعد از فوت ایشان را؟
و اینکه از کرایه ای که دادگاه حساب میکنه به همه وراث بهاندازه سهمشون کرایه میدن یا نه؟
ممنون

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام
باید مدارکی دال بر خرید زمین داشته باشید .اگر ندارید یک استشهادیه تهیه نماییدیا مبالغ واریزی به خریدار را جمع اوری نمایید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دردعاوی راجع به املاک طبق قانون ثبت قانون کسی رامالک میشناسدکه سندرسمی بنامش باشد بنابراین باتوجه به اینکه سندملک بنام پدرتان بوده است قانون نیز پدرتان رامالک میشناسد

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر بتوانید مالکیت خود را ثابت و سند اولیه را باطل و سند به نام خود بزنید بله ..
ولی اینکه می توانید این سه اقدام را بکنید یا نه.....بعید به نظر میرسد