مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف اموال بعد از وکالت تام دادن به غیر از اعضای خانواده؟

با سلام. ببخشید یک سوال داشتم. پدری دارم که سنش بالاست و ایشون چند روز پیش وکالت نامه تام برای همه اموالشون رو داده به خواهر زاده خودش. مادر و دو خواهرم هم تازه از این وکالت نامه مطلع شدن. در چه صورتی این وکالت نامه رو میشه باطل کرد و اینکه کسی که وکالت تام داره میتونه همه اموال رو به نام خود بزنه و هیچی به خواهر و مادرم نرسه؟ ترسم از اینه که مادر و خواهرام آواره بشن.
همه اموال به نام پدرم هستش و هیچی بنام مادر و خواهرام نیستش. امکانش هست که بعد از هر اتفاقی، کسی که وکالت تام داره خانواده ام رو آواره کنه؟
لطفا راهنمایی کنید که چه کاری میشه انجام داد؟

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

متاسفانه بله
و در مورد عزل وکیل شما ذینفع محسوب نمیشین و این اختیار منحصرا متعلق به پدرتان(موکل) هست آنهم در صورتی که وکالت بلاعزل نبوده باشه