مشاوره حقوقی رایگان - اثاث البیت به چه کسانی میگیرد

سلام وقتتون بخیر
بنده 20 روزه حامله بودم ک همسرم منو از خونه انداخت بیرون سه ساله بلاتکلیف منزل پدر پیرم سکونت دارم ک ایشون هم بدلیل کهولت سن خونه نشین هستن و صابخونشون گفته باید منزل رو خالی کنه ک کرایه ندادن الان بنده با بچه 9 ماهه سربار ایشون هستم میخاستم بپرسم چیکار باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه نفقه بدهید نفقه فرزند را نیز می توانید مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه نفقه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا برای زوج اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه نفقه گذشته خود و نفقه فرزند را مطالبه نمایید
و نفقه توسط کارشناس رسمی تعیین خواهد شد
و میتوانید درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح نمایید و اموال و خودرو زوج را
توقیف نمایید و