مشاوره حقوقی رایگان - غبن افحش

سلام خسته نباشید اگر بعد از دوسال متوجه شده باشیم که زمینی را به دو سوم قیمت فروخته ایم، آیا غبن افحش حساب میشود؟ و با گذشت این دوسال اگر خریدار ملک را بکسی نفروخته باشد، آیا امکان شکایت وجود دارد؟ اگر بمحض ابلاغ به وی، ملک را بفروشد تا غبن افحش را باطل کند آیا معامله فروش وی باطل نمی شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بعد از دوسال خیار فسخ منتفی است و اثبات ان تنها در شرایطی خاص ممکن است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و امکان پذیر نمی باشد در فروش بعدی پس از ابلاغ دادگاه مانع از رسیدگی و صدور رای فصل قرارداد توسط دادگاه نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام مجدد اصلاح می کنم بله امکان پذیر می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

مدت اعمال حق فسخ از تاریخ اطلاع از خیار غبن آغاز میشود ولو بیست سال گذشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خیار غبن ، جز خیارات
فوری می باشد
و در صورت اقامه دادخواست فسخ
عقد به علت خیار غبن ، ممکن است
نتیجه نگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله غبن افحش است
خیر امکان فسخ با توجه به گذشت مدت زیادی از عقد قرارداد وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر بعد از اگذشت این مدت نتیجه ای ندارد