مشاوره حقوقی رایگان - غبن افحش

سلام خسته نباشید آیا بدون حکم دادگاه میتوان کارشناس غبن فاحش استخدام کرد تا ارزشیابی قیمت انجام دهد؟ که بدانیم اگر حق با ماست بعدش هزینه زیاد کنیم و شکایت کنیم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دقیق نمی‌تواند با‌شد زیرا هر کارشناس نظر خاص خود را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای احراز غبن و فسخ قرارداد ، شما باید ابتدا دادخواست مطرح نمایید تا موضوع کارشناسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی بشه.
توجه داشته باشی خیار غبن باید با رعایت فوریت به طرف مقابل از لام بشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید خودتان کارشناسی کنید و بعد با دادخواست تامین دلیل آن را به کارشناس مربوطه ارجاع دهید تا نظر تایید شده آن را بگیرید

محمدرضا  ميرزاحسيني

جناب آقای محمدرضا ميرزاحسيني :

سلام مورد دلایل.دادگاه.قرارنمیگیردتامین.دلیل.انجام.شود.وکیل.میرزاحسینی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که خیار غبن فاحش و لوافحش راازخودسلب نکرده آید می‌توانید به کارشناسان مزبور در این رشته مراجعه کنید ولی الزاماً نظر کارشناس فوق همان نظری نیست که کارشناس منتخب دادگاه تان تعیین خواهد کرد ممکن است نظر کارشناسان با یکدیگر متفاوت باشد که امری طبیعی است پس اقدام شما دارای ریسک است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با کانون کارشناسان رسمی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با کانون کارشناسان رسمی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری است عرض شد به سایت کارشناسان رسمی دادگستری مراجعه  نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میتوانید به صورت آزاد نظر کارشناس را بفهمید ولی ارزش قضایی ندارد و صرفا جهت اطلاع شما خواهد بود