مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات بچه های طلاق

من توافقی از همسرم جد اشدم (بعلت ترس و عدم امنیت و مشکلات اخلاقی که داشته) و همه چیز رو بخشیدم دارای دو فرزند هستم دادگاه حضانت فرزندان تا 7 سالگی بمن داد در ابتدا حضانت را نخواستم ولی وقتی متوجه شدم بمن اجازه ملاقات با بچه را نمیدهد شکایت کردم در حکم طلاق در هفته بمدت 24 ساعت حق ملاقات در کلانتری محل اقامتم به او داده شد ولی بچه را با خود برد و اجازه ملاقات نمی داد با شکایت من بچه ها را تحویل و دوباره از دادگاه نامه اورده که سه روز در هفته حق ملاقات داره منم از ترسم که یه وقت به بچه ها رو نبره و خودشو گم و گور کنه اجازه ملاقات ندادم حالا بگین تکلیف چیه ایا حکم اول که با توافق بوده قابل اجراست یا نامه دوم که بنظر میرسه اعمال نفوذ هم شده باشه ولی میدونم بخاطر مسایل مالی قصد اذیت روحی و روانی داره و مشکل سلامت جسمی هم داره. سپاس گذارم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

برای ملاقات فرزند باید اعتراض کنید چون معمولا یک نصف روز این حق را دارند یا حداکثر یک روز