مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده رفتن ملک موروثی به خاطر نیم دنگ

با سلام
ما یک خواهر و یک برادر هستیم که در زمان فوت پدرم، مادر پدرم در قید حیات بودن و دو ملک از پدر برای ما باقی مانده
مادر بزرگم حدود 10 سال در یکی از منزل های پدرم سکونت داشت و قرار بود پس از فوت مادر بزرگم سهم او را ببخشند
مدربزرگم دو دختر دیگر دارد که پس از فوت مادر بزرگ، به هر کدام از آنها از ملک های پدرم ارث میرسد که یکی از عمه ها به قولش عمل کرده و بخشیده و موافق هست ولی یکی از عمه ها سهم خود را میخواهد و برای مشخص شدن و تقسیم سهم جلوگیری میکند
در دادگاه عنوان میکنند که حتما باید به مزایده بره
با توجه به این که 11 سهم از 12 سهم با هم موافق هستن و در دادگاه هم عنوان کردیم که ما میخوایم نگهداریم ملک ها رو و فقط 1 دوازدهم سهم مخالف هست
ما میخوایم جلوگیری کنیم از مزایده رفتن و میخوایم ملک را نگه داریم و سهم اون طرف رو خریداری کنیم
بی زحمت راهنمایی میفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون حتی اگر یکی از وراث
مخالف باشد ملک به مزایده گذاشته خواهد شد
شما 11 نفر می توانید با موافقت ایشان
، سهم ایشان را بخرید و مانع از مزایده رفتن ملک بشوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما نیز می توانید در مزایده شرکت نمایید .

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از مزایده گذاشتن ملک که نمی توانید جلوگیری کنید ، فقط می توانید به عنوان خریدار در مزایده شرکت کنید و سهم ایشان را بخرید