مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم سایت دادراه

ببخشید بنده یک پرونده مختومه با موضوع رد مال داشتم در سال 96 ، آیا این پرونده که مختومه شده دوباره میشه جریان انداخت؟ تهمت رد مال بهم زده شده ، سر همین شکایت 2عدد سیمکارتم با دستور حکم قضایی مسدود شده دست

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در این رابطه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست اگر هنوز به طور کامل رد مال نکرده اید و غیر از رد مال مجازات دیگری نیز برای شما تعیین شده و اجرا نشده همچنان تحت تعقیب می باشید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

علت مختومه شدن چه بوده؟ اگر جرم ثابت نشده درخواست رفع مسدودی بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رد مال انجام نشده بله قابل اقدام مجدد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم کامل اجرا نشده باشد قابل پیگیری است