مشاوره حقوقی رایگان - تخلف باطریساز و عدم مهارت ایشان و دریافت هزینه مضاعف

سلام خسته نباشید بنده ج.ا خودم کارمند قوه قضاییه هستم برای اینکه چراغهای جلو خودرو سمند بنده روشن نمیشد به باتریساز مراجعه کردم در دونوبت ایشان دو عدد لامپ و و یک عدد سوکت تعویض کرده و مبلغ 850000 تومان پول دریافت کرده صرف نظر از دریافت مبلغ چند برابری جالب است بدانید ایشان نه تنها نتوانست این مشکل را حل کند بلکه با داد و فریاد عنوان میکند به شخص دیگری مراجعه کن احتمالا اتصالی چیزی وجود دارد!!!! حال اولا سوال بنده این است که اگر کسی تخصصی ان هم به این سادگی را ندارد چرا باید پروانه کار دریافت کند و ثانیا گذشته از تخلف شخصی کاملا بی اعصاب و دیوانه مسلک بوده به گونه ای که حتی نمیتوان با ایشان حرف زد و مرتبا داد و فریاد و هتاکی میکند ایا چنین شخصی باید مجوز کار و خدمات به مردم را داشته باشد؟؟؟رابعا سوال و ابهام بزرگتر این است که چرا ایشان باید دستمزدی چند برابری و هزینه قطعات با قیمت بسیار بالاتر از بازار دریافت کند و وقتی علت را میپرسیم مرتبا هتاکی مینماید؟؟؟ خواهشمندم بنده را ارشاد کنید تا راه درست شکایت از این شخص و احقاق حقم را بدانم.....ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد