مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی

سلام وقت بخیر، من ساکن گنبد هستم ؛ پدر بزرگم 1100 متر زمین شهری داره ک شهرداری و آموزش و پرورش این زمین هارو گرفتن ، یه مقداری تو یه مدرسه ست، مقداری فضای سبز شده و مابقیش هم ساختمان آتش نشانی هست؛که سند همه ش موجوده ، البته پدر بزرگم فوت شده و این زمین ها ورثه ای هستن، میخاستم بدونم آیا میشه این زمین هارو پس گرفت ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما می توانید قیمت زمین ها را طبق قیمت کارشناسی روز
بگیرید
بسته به این که سند مالکیت زمینها سند رسمی است یا سند عادی نوع شکایت متفاوت خواهد بود
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا اقامه نمایید تا تمام ورثه مشخص کردند
و سپس اگر شما سند رسمی دارید باید دادخواست خلع ید به طرفیت متصرفان مطرح نمایید و با ارائه مستندات و ادله خود ادعای خود را اثبات نمایید
و بعد از گرفتن حکم خلع ید ، شما باید دادخواست مطالبه قیمت زمین ، را
طبق قیمت کارشناسی روز اقامه کنید
ولی اگر شما دارای سند عادی می‌باشید ابتدا باید مالکیت شما اثبات گردد و
و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بسته به اینکه سند عادی دارید یا رسمی متفاوت است شما اول اانحصار وراثت کنید و سپس حسب مورد دادخواست خلع یدویا اثبات مالکیت وخلع ید بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اسناد و مدارک مربوطه باشد بله امکان پذیر است