مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام خانم من بابت مهریه 650 سکه از من شکایت کرده بنده 3 دانگ خانه پدری و 3 دانگ مغازه سرقفلی دارم که 3 دانگ از هردو مورد ذکر شده بنام برادرم میباشد اول از طریق دادگاه و بعد از طریق ثبت اسناد اقدام کرده اما در جواب ثبت ذکر شده که پلاکی برای این شخص موجود میباشد حال با فرض این که از اداره دارایی وارد شوند چون در انجا اظهارنامه مالیاتی دارم شوهر وکیل همسر من که کارمند دارایی میباشد من میتوانم ادعا کنم که تنها منبع درامد من این است و اقساطی مهریه او را بپردازم و دیگر اینکه اگر مغازه مشاعی من در مرحله مزایده قرار گرفت فقط سهم منو مزایده میگذارند یا کل آن برادرم هم توان برداشتن سهم منو ندارد میخواهد در سهمش بماند ایا دست قاضی در تقسیط مهریه باز است تا مشکل نخورم مهریه؟ او را پرداخت کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام مغازه که سرقفلی است سند قطعی به نام شما نشده است.اگر اپارتمان توقیف شود جلوی اعسارشما مسدود نیست و ممکن است اعسار شما پذیرش شود و به علت مستثنیات دین اپارتمان از توقیف خارج شود.