مشاوره حقوقی رایگان - آیا شرطی که برای شوهرم گذاشتم از نظر قانون بجاست

سلام خسته نباشید شوهرم بچه شماله، 4ماه بخاطر یه دعوا الکی و زمین و زمان رو بهم ریخت خونه زندگی رو ول کرد و رفت البته کار همیشگیشه هر چندماه کارش همینه خسته که شد سر بهانه های الکی درگیری و بزن بزن فحش و کتک ایجاد میکنه تا در بره، بعد یک ماه دو ماه پشیمون میشه و برمیگرده چندین بار بخشیدمش و گذشت کردم خرج نمیده خسیس چشم و همچشمی داره پول خرج نمیکنه همه جوره صبر کردم و تحملش کردمو الانم با یه بچه تنها تو خونه نشستم بعد 4ماه به من زنگ زده میگه بیا شمال زندگی کنیم منم قبول نکردم چون اونجا یه خونه دربه داغون داره و میره اونجا دنبال خوشگذرونی با رفیقاش و مشروب خلاصه .... تازه چون به شوهرم هیچ اطمینانی نیست با اون نمیتونم برم شمال زندگی کنم. چندبار رفتم امتحانش کردم فراریم داد خلاصه نمیدونم چکار کنم آیا شکایت کنم یا نکنم خرجی گفتم حداقل واسه بچت بفرست میگه ندارم بعد 4ماه البته دروغ میگه. شرط گذاشتم که یا ماشینو بنامم کنه یا حضانت بچه رو بهم و قول بده دکتر بره دکتر روانشناس بره اونوقت حاضرم با اون زندگی کنم. بنظر شما شرطام بجاست یا خیر. چون یه تضمین واسه زندگی خودم میخوام از این مرد ترس دارم پایدار زندگی نیست حداقل با این شرطام بتونم نگهش دارم و پایبند زندگی باشه. بی مسئولیت نسبت به من و بچه و زندگیش سختی های زیادی با اون کشیدم هر بار به من قول میده دست از کاراش برمیداره و خودشو اصلاح کنه اما سر قولش نمیمونه منم اینجا بایه بچه کل سال پس انداز میکنه میره شمال هرسال ماشین عوض میکنه اونم با ضرر کارش همین ماشین بازه. لطفا راهنماییم کنید باتشکر