مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در نکاح

باسلام. من حدود 11سال پیش در دوران عقد ازهمسرم جداشدم ودردوران عقد پرده بکارتم توسط همسرم برداشته شد.درزمان طلاق قبل از معاینه پزشک قانونی پیش ماما رفتم گفتند دخول انجام شده ولی احتمال اینکه بانزدیکی خون بیاد هست ومن چون خیلی اصرار داشتم اسم همسرم ازشناسنامه ام حذف شود اصلا به پزشک قانونی اجازه معاینه ندادم وگفتم سالم هستم ایشان هم بدون معاینه برگه بکارت سالم دادن و من شناسناممو عوض کردم...الان حدود 8ماه مجدد ازدواج کردم تمام خانواده شوهرم می‌دونن من قبلا توعقد جداشدم .در زمان خواستگاری ازمن نپرسیدن من هم نگفتم.ولی درست همون یک هفته اول عقد. ازمن پرسیدن ومن گفتم باکره نیستم ایشان هم قبول کردند ولی الان بعد از8ماه منو مدام آزار میدن که تو قبل عقد بهم نگفتی باکره نیستی . و میگن میرم تدلیس درنکاح میگیرم . و حتی به دروغ میگن من حاضرم دست روی قرآن بذارم که باتو نزدیکی نداشتم درصورتی که چندین بار نزدیکی داشتند ....من حدود 1ماه صیغه محرمیت بودم وخودهمسرمو خانواده همسرم مطلع بودن باکره نیستم این آقا حتی در این دوران با من نزدیکی داشتند وبعد ازحدود یک ماه حتی بانام دوشیزه من راعقد رسمی کردند ...من واقعا دروغی بهشون نگفتم خودشون میدونستن قبلا عقد بودم .وحتی قبول کردند الان بعد از 8ماه مدام اذیتم میکنن.خودم ماما هستم مدام تهدید میکنند که یاتوافق کن یا تدلیس درنکاح وحکم کیفری میکنم .توروخدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جنبه کیفری ندارد موضوع فسخ نکاح هم با توجه به گذشت مدت 8 ماه منتفی ست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تدلیس در نکاح و فسخ امکان ندارد چرا که به محض اطلاع باید حقش را اعمال کند اما برای فریب در ازدواج در مقام دفاع باید ثابت کنید که به ایشان گفتید و فریبی در کار نبوده