مشاوره حقوقی رایگان - واریز پولی از صرافی ارز دیجیتال

سلام بنده 3سال در یک صرافی ارزدیجیتال ایرانی کار میکردم که یکماه پیش طی خرید و فروش چندتا ارز بطوری که یک ارز را چندبار میفروختم سود حدودا 900میلیونی اومد توی حساب کاربری که من 830میلیون برداشت ریالی کردم به حساب بانکی معرفی شده در صرافی.بعد دو روز حساب منو بلاک کردن و مدعی شدن که باگ در سیستم بوجود اومده و من سواستفاده کردم و کلاهبرداری انجام دادم که طبق توافق و تعهد متنی قرار شد 707میلیون برگردونم اما بعد از یک هفته باز مدعی شدن باید 820میلیون برگردونم وگرنه از طریق قضایی شکایت میکنن و تهدید زیادی انجام دادن ایا میتونن شکایت کنن و به نتیجه برسن؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید منبع دریافت پول واریزی کثیف نباشد. در هر صورت شما دفاعیات خود را ارایه دهید تا بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مدارک و ادله ای که ارایه می‌دهند دارد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بستگی به اقدامات شما در صرافی دارد و در صورتی که تخلفی نکرده باشید محکوم نخواهید شد.