مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

باسلام و خسته نباشید شاکی اینجانب علیه من دوحکم دادگاه بدوی و تجدید نظر در رابطه با تصادف جرحی گرفت و بعد از رای دادگاه تجدید نظر هنگامی که شرکت بیمه از بیمارستان درمورد نقاط آسیب دیده شاکی استعلام گرفت مشخص شد شکستگی پای شاکی مربوط به 20 ساعت قبل حادثه است و اینجانب از دیوان عالی کشور تقاضای اعاده دادرسی بر اساس بند ج ماده 474 نمودم و دیوان تقاضای اینجانب را رد کرد و نوشته موضوع شامل ماده 474 بند ج نمی شود آیا با وجود اینکه بعد از صدور حکم قطعی مدرک جدیدی پیدا شده که بیگناهی اینجانب را ثابت می نماید آیا رای دیوان درست می باشد؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
باید رأی رو ببینم در صورت تمایل در وقت های معیّن شده تماس بگیر.
موفّق باشید.