مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

باسلام. پدرم از 30 یا40 سال پیش به کسی اجازه عبور از ملک ما را داد در حد مال رو نه بیشتر. تازگی زمین آن ملک بعد فوت پدرمون به خواهرم رسید و خواهرم با چوب زمینو محصور کرد ولی حدود به عرض یک متری برای عبور گذاشته بود ولی اونا اومدن حصار چوبی را خراب و چند اصله درخت را هم از بین بردن و مدعی هستند باید یک راه باعرض چند متری بزاریدنه حدود یک متر. خواهرم از اونا بخاطر تخریب شکایت کرد که در دست رسیدگی است، متعاقبا اونها هم شکایت ممانعت از حق علیه نه مالک که خواهرم باشه بلکه علیه پسرشون که اونو درحال حصار کردن دیده بودند انجام دادند. سوال
آیا با توجه به اینکه راه تردد آنها که با اجازه پدرم بود در حد مال رو بود و حدود یک متر هم خواهرم راه گذاشته بود بازم ممانعت از حق محسوب میشود یا خیر؟ صرف نظر از اینکه حق ارتفاق داشته باشند یانه؟ آیا یک متر راه که خواهرم گذاشته بود در حد مال رو نیست و مفهوم مال رو بیشتر از یک متر عرفا یا قونا می باشد؟
دو اینکه آیا پسر خواهرم که مالک اصلی زمین نیست بلکه مالک خواهرم میباشد شکایت علیه خواهرزاده ام بخاطر مالک نبودن اصولا موضوعیت دارد و می‌تواند به در دفاع روی این موضوع تمرکز کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موقعیت جغرافیایی ملک مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد تا نحوه استفاده از حق العبور مال رو مشخص گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت علیه مزاحم مطرح میشود و بابت حق ارتفاق باید پرونده بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دادن اجازه راه عبور ، به صورت ، اذن ساده باشد و به صورت ایجاد حق برای دیگری نباشد امکان رجوع از اذن وجود دارد و باعث ایجاد حق ارتفاق نخواهد شد
و اذن ساده با فوت پدر ، باطل می شود
و شما می توانید با اثبات این موضوع که ، دادن اجازه به صورت اذن ساده
بوده است راه عبور را مسدود نمایید
و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی کارشناسی از محل توسط کارشناس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است که