مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام و خسته نباشید.
حدود یک ماه پیش همسرم بدلیل اختلاف خانوادگی منزل مسکونی ام را ترک کرد و من هم دادخواست الزام به تمکین دادم.در شورای حل اختلاف که برای تهدید و توهین علیه من برگزار شده بود و البته رضایت حاصل شد در حضور وکلایمان توافق نامه ای مبنی بر طلاق تنظیم و به امضا رسید و به خاطر همین توافق پیگیر دادخواست تمکین نشدم.ولی بعد از چند روز همسرم توافق رو نپذیرفت و همچنان در خانه پدرش اقامت دارد.میخواستم بدونم آیا این توافق نامه طلاق سندیت و اعتبار دارد؟ در ضمن آیا من باید پیگیر دادخواست تمکین باشم یا نه؟ چون ممکنه بعد از مدتی دادخواست نقه بده. لطفا راهنماییم کنید. ممنون از لطفتان. متشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن توافق نامه بررسی شود که چه موضوعاتی امده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به موضوع و متن توافق دارد
می توانید پیگیری نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

توافق حاصله اعتباری ندارد حتی در صورت صدور گواهی عدم امکان سازش طرفین می توانند آن را اجرا نکنند -بهتر است دادخواست الزام به تمکین را در صورت مختومه نشدن ادامه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد طلاق توافقی باید زوجین در مورد امور مالی و غیر مالی به توافق برسند و در دادگاه شرکت کنند مگر اینکه زوجه وکالت طلاق داشته باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مفاد توافق شما در پاسخ به سوالات باید بررسی شود ولی بابت تمکین اقدام کنید تا بهانه به دست همسرتان ندهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در مورد دادخواست تمکین پیگیری نمایید
خیر برای صدور حکم طلاق ، باید شرایط خاص ، وجود داشته باشد
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافقنامه اعتباری ندارد و شما می توانید دادخواست الزام به تمکین را پیگیری کنید.