مشاوره حقوقی رایگان - بعد از دادن رای تجدید نظر تا چه تاریخی باید رای عملی شود؟

با سلام خدمت مشاور محترم. بنده 2 سال پیش یک واحد آپارتمان از آقایی در بنگاه به مبلغ رهن 50میلیون تومان رهن کردم. بعد از مدتی خانمی با من تماس گرفت که منزلی که شما توش سکونت داری ماله منه و برادرم منزل من رو باید کرایه میداده ولی به شما رهن داده پس بزودی تخلیه کنید. من که از این قضیه خیلی ناراحت شدم با اون آقا (صاحب خانه) تماس گرفتم و ایشون گفتن مشکل خانوادگی و شما تا موعد قرارداد بمونید بعد از ساعاتی پدر و برادرشان هم تماس گرفتن و گفتن مشکلی نیست حتی همون خانم هم گفت مشکلی نیست. ولی موعد تخلیه هر چی ما درخواست مبلغ رهن رو کردیم فایده ای نداشت طی جلساتی که گذاشتیم قرار شد اون آقا پول رو بده ولی ماه ها گذشت و هیچ فایدهای نداشت تا اون خانم به عنوان صاحب ملک از من شکایت کرد. دادگاه رای رو به نفع من صادر کرد اونا رای رو دادن تجدید نظر اونجا هم رای به نفع من صادر شد حالا 20 روزی هست که اونا پول رو به حساب دادگاه واریز نکردن حالا من باید چکار کنم؟ تا کی باید منتظر بمونم؟ ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
این همه توضیح دادی ولی ننوشتی برای چی ازت شکایت کردن.
بعدش، شما اگر از ایشون طلب داری باید مطالبه کنی و حکم صادره بابت شکایت یا دادخواست اون خانمه.
لطفاً دوباره سئوال رو مطرح کنید.
موفق باشید

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

معمولا در قرداد های اجاره یک بندی وجود دارد مبنی بر اینکه پس از اتمام مدت اجاره چنانچه موجر مبلغ رهن رو مسترد ننماید به ازا هر روز دیر کرد باید مبلغ .....ریال بعنوان خسارت بدهد شما بدوا با ارسال اظهار نامه برای مالک ضمن اعلام تخلیه ملک پول رهن رو مطالبه نمایید اگر نداد دادخواست مطالبه وجه و این خسارت روزانه رو تقدیم دادگاه کنید