مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام حدود یک ماه بود که ازدواج کردم در شهرستان اما بخاطر موقعیت شغلی آمدم کرج بعد از 20روز زندگی زناشویی بدون هیچ مشکلی وقتی که سر کار بودم همسرم و برادرش میان تمام وسایل خونه را بطوری که انگار جارو کردی را میبرن از جمله مقداری طلا که مربوط به خواهرم بوده که بصورت امانت گذاشته بود و مدارک شناسایی من و مهرش اجرا گذاشته انگار کارش کلاهبرداری باشه من شکایت کردم خیانت در امانت برای همسرم و سرقت برای برادرش خواهشن بگید تکلیف چی میشه چکار کنم امانتی های خواهرم و مدارکم بگیرم البته تمام اهالی ساختمان دیدن و درحضور مامورین شهادت و امضا دادن مرسی

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر شاهد داشته باشید خوب است باید دفاع کنید استشهادیه تنظیم کنید ....