مشاوره حقوقی رایگان - خشونت علیه فرزند

سلام من 17 سالمه دچار افسردگی شدم
از بچگی در خانه ما دعوا و جنگ بوده پدرم همش مادرم را کتک میزد با کمربند ولی الان بهتر شده دیگه نمیزنه دیگه واقعاً به اعصابم فشار اومده منو تو خونه زندانی کردند شکاکن میگن جای دختر بیرون خونه نیست با اینکه خودم متوجه شدم داخل اینستا به زنای بدکاره پیام میده پدرم و مادم منو تهدید به کشتن کردن اونم چند بار با این اخلاقی که خانواده من دارند ازشون بعید نیست این کارو نکنن لطفا بگید چجوری بگیری کنم؟ از کجا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون ب سن قانونی نرسبده اید نمیتوانید شکایت کنید . اما توصیه میشود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123