مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستاجر

با سلام.من مستاجر هستم و موتور کولر گازیمو 3 ماه پیش از پشت بام اپارتمان که کلیدشو فقط مدیر ساختمان داره دزدیدن البته پشت بام های ساختمان کناری به پشت بام ما راه داره حال من صاحب خانه رو در جریان گذاشتم که یه موتور تهیه کنن برای کولر اما صاحب خانه میگه ما تحویل شما دادیم و تن به خرید موتور کولر نمیده چکار کنم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

حق با صاحبخانه است. اگر موتور کولر هم بسوزد خود مستأجر باید تعمیر کند.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
از یک منظر دیگر نیز قابل بررسی است و چون موتور کولر گازی بر روی پشت بام بوده و به سرقت رفته و شما نیز تقصیری در به سرقت رفتن آن نداشته اید و خرید موتور کولر گازی به نوعی جزء هزینه های کلی ساختمان میشود به نظر میرسد که مالک باید تامین نماید .