مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام خسته نباشید. یکی از همسایه های ما به من تهمت خط انداختن موتور و ماشین و زده میخواستم بدونم بدون مدرک و شاهد میتونه کاری از پیش ببره و شکایت کنه و من باید چیکار کنم
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و شهادت شهود حائز اهمیت است