مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات تلگرام

سلام وقتتون بخیر
همکار قبلیم از تلگرام بهم پیام داده بودن بعد خوندن من پیام ها پاک شد و من اسکرین شات گرفته بودم ولی نه شمارشون افتاده بود نه ایدی فقط عکسشون مشخص بود حالا اون خانوم اومدن سر کار بنده آبروریزی انداختن که من پیام ندادم میرم شکایت میکنم ازتون منم شکایت کردم بعد اون خانوم از تلگرام دلت اکانت کردن و منم دلت اکانت کردم میخواستم بپرسم از روی اسکرین شات هویت فرد توسط فتا معلوم میشه ؟ بحث ابرو وسطه ایشون انکار میکنن ک پیام دادن بهم میخواستم بدونم از روی اسکرین شات آی پی در میاد ؟ یا تلگرامی که دلت اکانت کرده پیام هاش با حکم قاضی در میاد ؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این سوال حقوقی نیست بلکه در تخصص کارشناسان کامپیوتر است ، ممکنه قابل رویت باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
ولی با اسکرین شات و سایر مستندات ممکن است
بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون سرور مرکزی تلگرام در ایران نیست نمیتوانید ان را رد یابی کنید اما با اسکرین شات موجود میتوانید از ان خانم به جرم توهین و افترا شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر پیام‌ها باید قابلیت انتساب به طرف را داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر صرفا عکس شخص مشخص باشد و نه شماره ایشون،اثبات اینکه از طرف ایشون ارسال شده سخته.