مشاوره حقوقی رایگان - سرباز کمیسیون 134

من سرباز سپاه هستم در حال حاضر که چندی پیش در حین انجام ماموریت تاندون انگشت دست راست پاره شد و بلافاصله به بیمارستان منتقل و عمل کردم. پس از درخواست کمیسیون 134 حال جواب آمده ماده121بندج ماده 133 قانون استخدامی سپاه که جهت تعیین درصد من را به کمیسیون پزشکی سپاه معرفی میکنند.
به نظر شما کمیسیون پزشکی پارگی تاندون انگشت سوم دست راستم که بعد از عمل آثار عمل روی آن نمایان است و توانایی خم کردن هم ندارم را مشمول چه بندی از ماده 121 قانون استخدامی سپاه میکند الف یا ب یا ج. و چه روند قانونی برای احقاق حقم برایم پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" عجب سؤالاتی می پرسید ؟! مگر علم غیب داریم تا پیش بینی نمائیم کمیسیون پزشکی چه نظریه ای صادر می کند و به چه بندی از قانون استناد می کند !؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما حقوقی نیست.یاالله