مشاوره حقوقی رایگان - کمپ

با سلام چهارشنبه شب شخصی ورود به عنف کرد و با همسرم درگیر شد وقتی به110 زنگ زدم بیا صورت جلسه کنه بعد از یک ساعت تاخیر مامور اومد و با لحن بد و فحاشی که خودم به عنوان شاکی تماس گرفتم گفت به تو ربطی نداره شوهرت کجاست و بعد از سوار کردن همسرم و کلی پرس و جو فهمیدم بردنش کمپ در حال حاضر به شکایتم رسیدگی نشد و با کلک رشوه به پلیس همسرم رو فرستادن کمپ لطفا راهنمایم کنید با دو تا بچه دستم رو گذاشتن تو حنا

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام برای راهنمایی باید اطلاعات از چگونگی قضیه داشته باشیم که صحبتهای شما متاسفانه شفاف کننده قضیه نیست