مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید میخواستم این ابلاغیه برای معنی کنید

این ابلاغیه برای آشنام آمده است من اسمم در اون جایی که نوشته حضور به عنوان مطلع به همراه آقای، اسم منو اینجا نوشته می خواستم راهنمایم کنید چی کار کنم بعد هم هیچ ابلاغی واسه من نیومده

ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

مهلت حضور:5روز. نوع علت حضور:ادای توضیح—حضور به عنوان مطلع به همراه آقای.‌... و آقای ....
(عدم حضور جلب است)

دعوی آقای ..... به طرفیت آقای..... و آقای .... و آقای ..... بر آدم ربایی و ضرب وجرح عمدی

با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می‌گردد ظرف مهلت مقرر اقدام، در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ثنای خود را بررسی کنید باید برای شما هم بیاید والا حضورا پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که برای شما ابلاغی نیامده الزامی به حضور شما نیست و در صورتی که ابلاغ بیاد مکلف به حضور در شعبه هستید و اگر حاضر نشوید حکم جلب صادر میشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خصوص پرونده جهت توضیحات تکمیلی باید حضورا در شعبه حاضر شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعنوان متهم احضار شده اید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید
و آنگاه حاضر شوید، مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا چون شما سامانه ثنا ندارید متوجه ابلاغ نشده اید
و بهتر است شما حضور پیدا نمایید