مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک خودرو و انتقال سند در رهن اخلاقی بالای 3ملیون تومان

سلام من سال 96 پراید 131 را نقدا از یکی از اقوام خریداری کردم و تمام پول ماشین و قیمت نقدی خودرو را به فروشنده دادم طبق قولنامه و قرارداد بنگاهی و قانونی. ماشین که من نقدا خریدم فروشنده اقساطی اورده بود و ذکر شده که بعد از اتمام اقساط سند بنام من بشود. الان طرف اومده شکایت کرده که پلاک این خودرو باید توقیف شود. درصورتی که هنوز سند در رهن میباشد و بنام من نشده. از طریق شورای شهر محکوم شد. و من شکایت کردم که باید سند بنام من بشود. الان برای اقدام کارهای قانونی من میخواهم تمام خلافی خودرو را پرداخت کنم. بالای 3تومان میباشد. اما گفت شکایت روی پلاک شده. فعلا جواب شکایت من نیومده. من چکار باید بکنم. یک هفته است که من از کار و زندگی شده ام و تا پایان این کار من باید در اینجا بمونم و ماشین میتونم بیرون ببرم توقیف میشود. خودم شکایت کردم لطفا راهنمایی کنید. و تمام خساراتی که به من وارد شده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بعد از مبایعه‌نامه پلاک توقیف شده شما دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و دستور موقت رفع توقیف هم بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید اعتراض ثالث اجرایی دهید و بر اساس مبایعه نامه خودتان دفاع کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و دستور موقت رفع توقیف هم بخواهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بعنوان معترض ثالث اجرایی نسبت به پرونده ای که در آن دستور توقیف پلاک شده واردشده و ضمن ارائه مدارک و مستندات درخواست رفع توقیف بدهید