مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با عرض سلام و خسته نباشید صلحنامه ای به تاریخ 25شهریور 1300 که برادر پدر بزرگم چندین زمین و اراضی و عمارت را صلح شرعی میکنه به پدر بزرگم در دادگاه مدنی حکم تنفیذ صلحنامه و تحویل رقبات مفصله صادره و به اجرا در آمده و طی حکم اجرای احکام که بصورت قهری و شخص ثالث باید برای طرح دعوای خود ارشاد شود این در حالی است که قسمتی از حکم اجرا شده و طبق صورتجلسه کلانتری در محل تحویل بنده شد من هم شخم و شیار زدم حال تصرف عدوانی شکایت کردن و دادستان هم بعنوان تصرف عدوانی مرا بازداشت کرد خواستم ببینم تصرف عدوانی بوده یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

حکم دادگاه و شماره پرونده مربوطه را طی لایحه ای کتبی به به بازپرس پرونده ارائه نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

برای قسمتی ککه جواز دارید خیر و برای قسمتی که جواز ندارید تصرف عدوانی است مگر اینکه برای مالکیت و یا تصرف لسبق اقدام نموده باشید
در هر حال مطالعه پرونده شما لازم به نظر می رسد
شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید