مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گفتن و اذیت کردن مستاجر توسط موجر

با سلام من مستاجر هستم یک سال و نیم هست که منزل رو اجاره کردیم الان یک ماه هست که دروغ هایی میگه تهمت های میزنه که هیچ کدوم صحت نداره نرو همش از شکایت حرف میزنه به هرکدوم از همسایه ها یه حرفی میزنه از خجالت نمیتونم بیرون در بیام ایا میتونه حکم تخلیه بگیره

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر نمی‌تواند حکم تخلیه بگیرد مگر در صورت اثبات تبدیل مکان به فحشا

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید علت ان چیست؟ اگر شما به تعهدات قراردادی خود به درستی عمل میکنید نمیتواند حکم تخلیه بگیرد مگر استفاده شخصی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر تخلیه منتفی است بستگی به مفاد قرارداد شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
اگر شما قرارداد اجاره داشته باشید و
مهلت قرارداد منقضی نشده باشد اصولا امکان تخلیه وجود نخواهد
داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که مدت قرارداد تمام نشده نمی تواند حکم تخلیه بگیرد
اگر مزاحمتی داشته باشد می توانید شکایت کنید و بابت تهمت هایی که به شما زده می توانید شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید