مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه

با سلام خانومه بنده به ازای حق طلاق مهریه خودشو ابرا کرده این کار در دفتر اسناد رسمی انجام شده سوال من این است که اگه نره طلاق بگیره من می‌توانم درخواست طلاق بدهم چون دیگه مهریه در کار نیست

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله می تواند دادخواست طلاق مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دادخواست طلاق بدهید ولی اجره المثل و تقسیم تا نصف دارایی هم برای شما متصور هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شما هر وقت بخواهید می توانید دادخواست طلاق بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
بذل مهریه در مقابل وکالت در طلاق
برای زوجه بوده است
و اگر زوجه اقدام به درخواست طلاق ننماید مهریه مانند سابق بر ذمه زوج
مستقر خواهد شد
و اگر زوج دادخواست طلاق اقامه
نماید برای اجرای صیغه طلاق ،
زوج باید تمام حقوق مالی زوجه را
پرداخت نماید مهریه ، نفقه ، اجرت المثل ایام زوجیت

ولی اگر بذل مهریه در مقابل وکالت در طلاق نباشد زوج میتواند
بدون پرداخت مهریه درخواست طلاق
نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بذل و ابرا مهریه در ازای وکالت در طلاق داده شده باشد ، شما اگر دادخواست طلاق دهید باید تمام حقوق مالی زوجه از جمله مهریه را پرداخت کنید . اما اگر ابرا در ازای حق طلاق نباشد شما میتوانید هر زمان دادخواست طلاق دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه ابرا مهریه در قبال طلاق بوده باشد و شما جهت طلاق اقدام نمایید باید کل مهریه را پرداخت نمایید