مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اپارتمان

سلام خدمت وکلای محترم سه دانگ سه دانگ در اپارتمانی باهمسرم شریک هستیم و5 سال پیش من وفرزندم راباضرب وشتم ازمنزل بیردن کرده ومن زوجه هستم وکابینت اپارتمان و پکیج و رادیات وکلا شیرالات روفروخته درضمن تمامی فاکتورهای خرید پکیج به نام همسرم بده من میتونم شکایت کنم که اپارتمان راتخریب نموده چون سه دانگش به نام من است باتشکرازشماوکلای محترم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارات کارشناسی شود . سپس دادخواشت مطالبه خسارت دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر سند مالکیت ثبتی دارید می توانید دادخواست خلع ید مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و مطالبه خسارت بدهید.