مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مسیر جوی آب باغی

با سلام. قطعه زمینی باغی به ارث رسیده که در حاشیه اون سالهاست جوی آب روستا رد میشده، حالا تعدادی از وراث میگن مسیر آب رو عوض کنیم و بیاریم وسط باغ که بهتر بتونیم قواره بندی کنیم! آیا این تغییر مسیر نیاز به مجوز از دهیاری دارد؟ آیا باید تمام حریم آن را از زمین خودمون بدیم؟ آیا باید به بقیه اجازه عبور ومرور بدهیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید طوری باشد مانع تردد نشود و شاکی نداشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از وسط باغ عبور دهید اپل باید بقیه کشاورزان رضایت داشته باشند و از طرفی چون جوی عمومی محسوب می شود و حریم دارد باید کشاورزان از آن عبور کنند و شما نیز باید حریم را رعایت کنید .
به نظر به نفع شما نیست