مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت جوی آب متروکه

از کنار و در بخشی از وسط زمین سنددار اینجانب جوی عموی متروکه ای میگذرد که سالهاست خشک شده و جهاد کشاورزی اعلام نموده قابلیت احیاء ندارد ، ایا میتوانم نسبت به تصرف آن اقدام کنم و مالکیت چنین زمینهایی در اختیار کیست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه در زمین شماست از ان شما محسوب میشود و اگر قابلیت احیا ندارد میتوانید انرا هموار کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که جوی مذکور در زمین شماست از آن شما می شودواگر قابلیت احیا نداردشمامیتوانیدآنراهموارنماییید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در زمین شما واقع شده در ملکیت شماست از طریق جهاد پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه در زمین شماست از ان شما محسوب میشود و اگر قابلیت احیا ندارد میتوانید انرا هموار کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر شما مالک آن زمین ها نمی شوید چون طبق قانون بستر رودخانه ها و نهرها و ..متعلق به دولت است
‌علی ایحال به سازمان آب منطقه مراجعه کنید و اجازه تصرف بگیرید