مشاوره حقوقی رایگان - زمان از بین رفتن بکارت تا چند وقت معلوم میشه

سلام، من چند سال پیش با یک نفر رابطه داشتم از جلو و هیچ خونریزی نداشتم بعدشم رفتن بهم گفتن که ارتجاعی هستی و حالا که با یک نفر دیگه نامزد کردم و با ایشون یک ماه و نیم پیش رابطه داشتم و درد و خون هم نداشتم و بغیر از اون یکبار دیگه هم فق سر آلت داخل رفته، الان بهم شک کرده و میخاد منو دکتر ببره بنظرتون مشخص میشه از چند سال پیش که رابطه داشتم، یا فقط دکتر میگه ارتجاعی هستی که خون نیومده؟ خیلی نگرانم که در مورد زمانش دکتر متوجه میشه یا نه؟ لطفا کمکم کنین

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
موضوع شما به دلیل گذشت بیش از یک ماه به نظر قابلیت تشخیص را ندارد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام رابطه چند سال پیش قابل تشخیص اینکه با چه کسی بوده نیست
معاینه الان تون هم بستگی به شرایط جسمانی الان تون داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه گذشته چند بار تکرار شده باشد ممکن است در پزشکی قانونی قابل تشخیص باشد ولی اگر صرفا در گذشته یکبار این اتفاق افتاده باشد و دیگر تکرار نشده باشد قابل تشخیص نیست و فرض بر این است که رابطه در زمان نامزدی اتفاق افتاده است.
توجه داشته باشید اگر پزشکی قانونی تشخیص ندهد و شما واقعیت را نگویید عمل شما مصداق بارز فریب در نکاح محسوب می شود و بنای زندگی شما با دروغ شروع می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا چند سال پیش مشخص نمی‌شود، لکن نوع آن قابل تشخيص است