مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در دادگاه

باسلام در زندگی شراکت باهمسرم کارگری هستم روزمزد که دستمزد خود را به همسرم میدادم و پس انداز میکرد بعد از مدتی به 60 میلیون رسید و همسرم انرا به حساب من واریز کرد الان شکایت کرده پول از خودم بوده باید پس بدهی من که مدرک ندارم چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید فیش های واریزی که به حساب همسرتان واریز کردید ارائه دهید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدعی باید ادعای خود را ثابت نماید شما به دلیل نیاز ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه دفاع وجود دارد شما زوجه هستید یا زوج

در رابطه زوجین اصل بر احسان و نیکوکاری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارکی که پول به حساب ایشان واریز میکردید را ارائه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مطابق قاعده البینه علی المدعی شما می بایست صدایی خود را اثبات نماید