مشاوره حقوقی رایگان - شکایت غیر واقع ازم شده

من به خانمی 7 ماه آموزش خصوصی دادم تو 4 قسط مبلغ15میلیون کارت به کارت کرده (از طریق مادرش) حالا مادرش شخصا از من شکایت کرده که من این پول رو بابت خرید سهام به من داده و زندگی من و دخترم از هم جداست !!!چکار کنم ؟فقط حرفای دخترش تو تلگرام رو دارم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دفاعیات رو انجام بدید و عنداللزوم در صورت حکم علیه شما
شما دادخواست مطالبه وجه حق التدریس به طرفیت دختر بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شهود و پیام ها در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت کیفری واجد وصف قانونی بوده و منجر به منع تعقیب می شود شما سریعا دادخواست مطالبه وجه علیه دخترشان تنظیم نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

با شهادت شهود در دادگاه اثبات نمایید که هیچگونه مراوده مالی بین شما و مادر ایشان نبوده و این مبالغ پرداختی بابت هزینه کلاس دخترش است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کندمی توانید به ویس در دفاع استناد کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل کافی برای اثبات ادعا داشته باشید چت پیام و یا شاهد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

دخترش چند سالش بوده؟با توجه به مبلغ خواسته موضوع به شورا ارجاع میشه.پاسخ دقیق به سوال با این مقدار اطلاعات امکانپذیر نیست.ادعای پرداخت جهت خرید سهام هم نیازمند اثبات هست اونم بصورت اقساطی.اگر با تادیه قسط نخست سهمی نخریدند پس چرا اقساط بعدی را تادیه کردند؟چرا علیه شما این ادعا را مطرح نمودند؟مگر شما در خرید و فروش سهام تخصص داشتید با تبلیغی در این خصوص پخش کردید؟وقتی فردی وجهی به دیگری پرداخت میکنه اصل بر این است که ادای دین بوده و بدهیش رو پرداخته و ادعای مخالف این اصل محتاج دلیله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد پیام تلگرام دارد
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مادر باید ادعای خود را در مرجع قضایی اثبات نماید
و شما هم باید مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معرفی شهود و پیام ها در دادگاه دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعوای تقابل را مطرح بفرمائید تا دختر ایشان در این دعوا نیز دخالت پیدا کند . به همین جهت مادر خواهان ، با این اهرم فشار می تواند به سر منزل مقصود برسید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در دادگاه شما می بایست اثبات نمایید مادر بدهی دختر را به عنوان شخص ثالث پرداخت نموده است.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

باسلام اولا که توضیحات شما اجمالی است و باید بررسی شود که علت اصلی ادعای ایشان در خصوص سهام چیست سپس میتوانید با تنظیم استشهادیه و پرینت مکالمات با دخترشان دفاع کنید و در صورت محکوم شدن دادخواست مطالبه وجه من باب حق التدریس دهید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،هر پرداختی،ظاهر در تادیه دین وبدهی است وخلاف ان باید اثبات گردد،درثانی مگر شما در کارخرید سهام بوده اید ویا اینکه مذاکره ای اعم از شفاهی یا پیامکی با شما داشته است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
جای نگرانی نیست
اگر چت تلگرام با شماره خود دختر باشه و ادعای جعل روش نیاد و به اندازه کافی شفاف و روشن بیان شده باشه مشکلی پیش نمیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسکرین مکالمات را ارائه کنید اگر قبول نکردند علیه شخصی که پول واریز کردید دادخواست بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

انکار کنید و با اسکرین شات و یا هر دلیل دیگر از جمله شهادت شهود و مدارک مبنی بر تدریس شما، از خود دفاع کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است این موضوع مسالمت آمیز حل و فصل شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دختر را به دادرسی جلب کنید واعلام کنید بابت طلبی که ازدختر داشتید بوده وبخواهید دختر درمقابل مادر محکوم شود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام نیاز به بیشتر دارد اول اینکه دلایل و مدارک کافی جمع اوری شود . ثانیا چنانچه شاهدی وجود دارد مورد استناد قرار گیرد. در صورت عدم موفقیت دادخواست جداگانه مطالبه وجه ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پرداخت دین از جانب دیگری نیز قانونی است و دفاع نمایید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. مطالب را پرینت بگیرید و به دادگاه ارائه کنید.استشهادیه هم تهیه نمایید.از چند نفر که موضوع را می دانند گواهی تهیه کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ذی نفع در شکایت کسی است که پول از حساب وی به حساب شما منتقل شده باشد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اصل بر پرداخت دین است و این حرف مادر جنبه قانونی ندارد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر ثابت شود از طرف دخترش بابت بدهی او بوده و با رضایت خود داده مشکلی برای شما وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با استناد به شهادت شهودو وپیامکها قابل دفاع است

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

اگر دلایلی دارید که می تونید ثابت کنید برای این خانم تدریس داشته اید و یا اقراری در این مورد هست حتی اگر مادرش در استرداد وجه موفق هم بشود شما می توانید حق الزحمه خود را مطالبه کنید
در مورد ادعای مادر هم اگر از حساب مادر پرداخت شده باشد شما باید ثابت کنید وجه بابت تدریس بوده اما اگراز حساب دختر باشد و تدریس هم ثابت شود ایشان باید ثابت کند وجه دریافتی توسط شما بابت خرید سهام بوده است

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

شما میتونین تا قبل از 3 روز ازتاریخ اولین وقت رسیدگی، اقدام به دادخواست جلب ثالث کنین و مجلوب ثالث دختر ایشون هست که باید مواجه حضوری بشه وجوابگو باشه

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

هر گونه پرداخت وجه حسب قانون حاکی از بدهکارن بودن فرد به دریافت کننده است و ایشان مادر باید ادعا خود را ثابت نمایند که پرداخت پول بابت خرید سهام بوده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با ارایه شنود و اسناد ثابت کنید که این مبالغ بابت آموزش دختر ایشان بوده

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
مادر اگر ادعایی دارد باید اثبات کند و شما نیازی به اثبات چیزی ندارید چون غالباً واریز پول به حساب شخصی دلیل بر بدهکاربودن واریز کننده است و خودِ او یعنی واریز کننده باید بدهکارنبودنش را در دادگاه اثبات کند.و شما هم درصورت لزوم میتوانید با شهادت شهود اثبات کنید که هیچ مراوده مالی بین شما و مادر آن دختر وجود نداشته است.
موفق باشید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام در صورت شکایت مادرش شما در پرونده دادخواست جلب ثالث دخترش رو انجام بدید و مدارکی که دارید که به وي آموزش داده اید و ساير دلايل رو ارائه بدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مادر باید ادعای خود را اثبات نماید شما نیز به شهادت شهود و متن چتها و پیامها استناد نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... می توان به ماده 267 قانون مدنی ( ایفای دین از ناحیه غیرمدیون ) استناد جست؛ به ویژه اگر فرزند صغیر یا غیررشید باشد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
شهادت شهود و پیامک ها مستند دفاع شما هست

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام بله میتوانید به اون پیام ها استناد کنیدو دادخواست جلب ثالث دختر رو تا قبل از اولین جلسه دادرسی بدید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان باید ادعای خود را اثبات نمایند و شما نیز از خود دفاع کنید باتوجه به شهادت شهود و پیامهایی که دارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در اینجا باید توجه داشت که اگر شما از طریق کارت به کارت پرداخت دریافت کرده‌اید، بهتر است که برای ثبت این پرداخت، مدارک و مستندات لازم را نگهداری کنید. همچنین، برای جلوگیری از بروز اینگونه مشکلات در آینده، بهتر است که برای هر پرداخت، یک قرارداد با مشخصات کامل شامل مبلغ، تاریخ، شرایط و موارد دیگر بین شما و طرف مقابل (در اینجا مادر دانش‌آموز) تنظیم شود که هر دو طرف باید آن را امضا کنند.

در مورد شکایتی که مادر دانش‌آموز از شما کرده است، در صورتی که ادعای وی درست نباشد، شما می‌توانید با ارائه مدارک و شواهد لازم، این ادعای غیر واقعی را رد کنید. به همین دلیل، بهتر است که مدارک و مستندات مربوط به پرداخت‌های دریافتی و قرارداد بین شما و طرف مقابل را حفظ کرده و در صورت نیاز به آن‌ها ارجاع دهید. همچنین، در صورتی که شکایت غیر واقعی طرف مقابل ادامه داشت، می‌توانید با مراجعه به دادگاه و ارائه مدارک و شواهد، از حق خودتان دفاع کنید.