مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کذب

با سلام من مدتی با خانمی تو رابطه بودم ایشون از مغازه من چندین قلم جنس بردن و پولش رو هم چند روز پس از بردن جنس پرداخت میکردن الان دوسال از آن زمان میگذره و رابطه ما بهم خورده ایشون تهدید کردن با رسیدهای واریزی که دارن از من به عنوان بدهکار شکایت میکنن که من به ایشون مقروض هستم آیا میتونن این کار رو بکنند و اگر اقامه دعوا کردن من چه جوری دفاع کنم ممنون از راهنمایی اساتید بزرگوار

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اصل بر عدم تبرع است یعنی اینکه وقتی به کسی پولی را میدهید مدیون هستید پس ایشون باید ثابت کنند که بدهکار نبودند و در مقابل شما نیز از ادله اثبات دعوی شامل شهادت سند اقرار سوگند میتوانیداستفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان می‌توانند مطالبه وجه بدهند ولی شما هم میتوانید دفاع کنید و اعلام کند در قبال اجناس واریز شده به شهادت شهود و قسم و سایر ادله میتوانید استناد کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما نیز به واریز در مقابل خرید به استناد شهود و بازبینی دوربین ها و...نمایید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ثابت کنید ک بابت خرید اجناس بوده، لزومی هم به اشاره به رابطه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
رسید واریزی دلیل بر بدهکاری شما نمی باشد واگر ایشان ادعا کند شما به شما قرض داده باید آن را اثبات نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با ارائه پروانه کسب که فروشنده هستید و بابت فروش کالا خرید کرده

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام به استناد شهادت شهود و امثالهم دفاع کنید که واریزی بابت خرید کالا بوده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر عدم تبرع است شما با شهادت شهود می توانید مراودات مالی خود با ایشان را اثبات کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی ایشان می توانند ادعا کنند لیکن بعنوان مدعی باید ثابت کنند که واقعا شما به ایشان بدهکار هستید و شما نیز می توانید عنوان کنید که در قبال وجوه به ایشان لوازمی را فروخته اید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هرکسی ادعای حقی کند بایستی آنرا با دلیل اثبات نماید

مطابق با قاعده فقهی البینه علی المدعی و الیمین من انکر که مبین این است

کسی ادعایی دارد باید دلیل بیاورد لذا شما باید ضمن انکا ردفاع نمایید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این امکان برای ایشان وجود دارد و در دفاع اگر مدرک دیگری ندارید می توانید با شهادت شهود اثبات نمایید که مبالغ واریزی جهت خرید کالا بوده

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

ادعای مزبور نیاز مند ارایه دلیل است واین وظیفه مدعی ست که اثبات نماید از شما طلبکار است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از آنجایی که شما مغازه دار هستید و واریز وجه به حساب شما در قبال خرید کالا تلقی میشه و اصل در این موارد اینه که کسی که پولی به دیگری میدهد مقروض او بوده است مگر اینکه خلافش ثابت شود ، و در این مورد اصل بر اینه که خانم مدیون و مقروض به شما بوده ، و خانم باید ثابت کنه که به شما بدهکار نبوده و این کار رو بابت قرض انجام داده است لذا با توجه به اصول و قواعد و شرایط و اوضاع قضیه امکان اثبات طلب خانم از شما در حد بسیار کم میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
اصولا اصل بر این است دیگری پرداختی داشته نشان از تادیه بدهی اش دارد گرچه فرض مخالفی نیز وجود دارد
و...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اجناس فروختید همین دفاع را مطرح کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در محاکم دادگستری در این خصوص اختلاف رویه وجود دارد؛ ولی رویه غالب آن است که پرداخت کنندۀ وجه باید ثابت کند که بدهی نداشته و مدیون نبوده است تا بتواند وجوه واریزی را مسترد کند. به عبارت دیگر پرداخت های انجام شده امارۀ مدیونیت است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ایشان باید اثبات نماید شماهم به شهود و چت استناد کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ادعا فاقد وجاهت قانونی است و راه به جایی نمیبرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مغازه دار هستید دعوای ایشان نتیجه نخواهد داشت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دفاع کنید که بابت خرید جنس از مغازه شما بوده است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

ایشان بعنوان مدعی باید ادعای خود را اثبات کند.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، شمامیتونین اظهارنامه ای مبنی بر عدم تماس مجددوتهدیدوعدم بدهکاری به ایشان وعلت واریزی مبالغ درج کنین وارسال کنین. درصورت تکرار، میتونین شکایت کیفری بااظهارنامه ای که قبل دادین انجام بدین. درصورت تمایل تماس بگیرین

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اصل بر عدم مدیون بودن شما است لذا اگر پولی به شما پرداخت کردند ظاهر در ایفای دین است و اینکه بایت قرض به شما پولی پرداخته اند باید اثبات گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید با ارائه ی اسناد فروش از خود دفاع کنید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف رسید واریزی دلیل بر بدهکار بودن شما نیست

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اصل بر عدم تبرع است .با شهادت شهود می توانید مراودات مالی خود را با ایشان را اثبات کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وی می بایست ادعای خود را با ادله ثابت نماید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با اثبات اینکه واریزی بابت خرید بوده مشکلی برای شما به وجود نمی اید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما نیز میتوانید فروش کالا را اثبات نمایید