مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

با سلام
اینجانب حکم جلب فردی را گرفتم و ایشان دادخواست اعسار داد اما قبل از نوبت رسیدگی به اعسار به من گفت در قبال دریافت دستگاهی که ارزش آن 40 میلیون در دوسال پیش بود و با توجه به تورم حدود 60 میلیون هست که میزان طلب بنده بود
رضایت دهم
و بنده هم قبول کردم و در دادگاه صورتجلسه شد
اما پس از ان من با مشخصات دستگاه پیگیری کردم و متوجه شدم که اصلا ارزش 40 میلیون هم ندارد و بیشتر از 10 میلیون کسی نمی خرد
و در ضمن دستگاه هم به بنده تحویل داده نشده
آیا بنده می توانم رضایت خود را پس گرفته و پرونده را به جریان بندازم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رضایت قابل پس گرفتن نیست. اما با این تفاسیر که فرمودید ابتدا باید گزارش اصلاحی ابطال گردد.
به نظر اینجانب دادخواست ابطال گزارش اصلاحی را بخواهید. بازهم در شهرتان به دفتر وکلا مراجعه کنید و مدارک و رای را ارائه دهید.

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
بله میتونی.
موفق باشید