مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم درخواست طلاق داده

سلام من یک دختر3ساله دارم شوهرم قبلان اعتیاد به حشیش ومتادون وتریاک داشت وفروردین رفت کمپ اعتیاد ترک کرد تااینکه چندهفته پیش درسفرشروع کرد به کشیدن تریاک ومن بازم کوتاه امدن و تازگی ها ازکارش هم اخراج شده وخیلی بامن بدرفتاری میکنه میگه نمیخوامت فقط طلاق من راه دیگه ای جز طلاق ندارم من بخاطراینکه خیلی دوستش دارم راضی به جدایی نیستم و حتی به دست وپاش افتادم ولی میگه هیچ راهی نمونده و من دارم دق میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حق و حقوق خود را مطالبه کنید دادگاه با درخواست طلاق موافقت نمی کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید همه حق و حقوق قانونی شما را یکجا پرداخت کند تا امکان ثبت طلاق وجود داشته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر طلاق به درخواست مرد باشد واقدام کند باید تمام حقوق مالی زن را اعم از مهریه نفقه اجرت المثل ونصف دارایی را بدهد باشرایطی که شما تعریف کردید بعید است قادر به پرداخت باشد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

درصورتی که دادخواست طلاق از ناحیه زوج باشد باید تمام حقو حقوق قانونی زوجه را بدهد،و درخصوص علاقه فی مابین به مراکز مشاوره خانواده مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود